Annonser, · HUNDAR TILL SALU ·

 

G KULLEN FÖDDA 8 FEBRUARI 2013


Race: Dansk/Svensk Gårdshund
Kitenga Roc Revive HD:A trefärgad, lång svans & Kitenga Ello Exxon HD:B vit/gul med stubbsvans
Inavelsgrad: 3,3 %
Beräknad leverans vid 8 veckors ålder blir tidigast fredagen 5 april

Det är Revives andra kull valpar. Den första kullen fick hon med Kitenga True Swede Tucker Trucker och det blev en fin kull på 4 valpar som har en härlig mentalitet, väldigt öppna och glada. Den ena tiken har jag hemma och hon heter Bumble-Bee. Tre stycken är HD röntgade ur kullen med HD:A allihopa. Alla fyra är utställda en gång eller fler och med Excellent och Brizz-Bazz med Very Good

Revive är en väldigt glad och öppen tik. Hon är sprallig och vetgirig och vill vara med och är öppen för de flesta förslag. Hon tycker det är kul när det händer saker o ting runt omkring henne.

Exxon är en mycket stabil hane. Den coolaste grabben jag har lärt känna inom denna rasen. Han är väldigt stabil tillsammans med andra hanar och alla ser upp till han och fast han inte gör något så räcker det att han bara är där med sitt väsen så ser man att de andra blir lugna och harmoniska. Exxon såldes först till kennel My Bonnie i Danmark och fick några fina kullar där och kom sen tillbaks till Sverige efter några år. Han har fått en kull i Sverige som jag tyvärr inte har så stor koll på. Nu har har parat Revive och är bokad till en parning till hos Adidacs kennel denna våren. Exxon bor hos familjen Gustafsson som fodervärdshund. De har också tre stycken hanar till som kommer från kennel Kitenga.
Bilder

Namn: Marika Lindelöf - Bjärnum (Skåne)

Telefon   Telefon: 073-416647
CONTACTE CON EL ANUNCIANTE   Email
radera annonsradera annons  
This site uses cookies More information Ok