Annonser, ADOPTERA

 

GALGO MIX


Race: Galgo Español
Jourhemsuppdatering 9/4-13

klicka här

Allting går jättebra med Tobi, han går fint i koppel förutom när han får sina små valpryck men han lyssnar jättebra på tillsägelse!

Han sover mestadels när han är inne men ibland vill han såklart busa också!

Finns mycket energi i honom och han tror att han är mycket mindre än han är. Märks när han hoppar upp i sängen på morgonen och bara klampar och lägger sig på en. Han vill gärna vara med och ligga nära.

Han hittar inte på hyss när man lämnar honom ensam, men han bär gärna runt på saker som han hittar som leksaker, kläder och skor men tuggar aldrig på dom.

En lekkompis vore inte helt fel, han har försökt få igång båda hundarna här hemma och katterna men det går inte så bra. Han fungerar bra med katter.

En otrolig mysig, glad och lekfull hund! Pussas gärna och blir glad när det kommer nya människor och hundar.

Tidigare info om Tobi

Allt går bra här och om vi sköter oss så är Tobi nästan helt rumsren!

Han är lugn inomhus och ute går han bättre och bättre i koppel. Han är jätteduktig att åka bil, både med och utan bur. Han sover bara hela tiden, även om vi har 1,5 timme till landstället.

Tobi och min yorkshireterrier leker jättebra med varandra..Tobi springer och yorkisen försöker hinna ifatt honom...Skulle ta kort, men det var omöjligt att få med båda på samma bild. Tobi ligger ju liiite före hela tiden..

Tobi kan vara lös och lyssnar jättebra när man ropar. Han tycker mycket om godis och det underlättar ju.

Idag är Tobi ca 50 cm hög, och växer nog lite till. Han finns i Stockholm. Han är en mjuk och mysig hund som vill vara nära hela tiden! Funkar med allt och alla och läser av både hundar och människor på ett jättebra sätt. När mina hundar blir sura på honom för att hans långa ben nästan knuffar ner dem från soffan, suckar han bara och vänder sig åt andra hållet.

Tobi är bror till Smilla som även hon finns i jourhem i Sverige

Jourhemsuppdatering 28/2-13

Oj vilken myskille!

Tobi är inte bara otroligt mysig, charmig och lyhörd-han är dessutom snyggast i kvarteret!

Tobi sover hela natten på sin kudde på golvet, men direkt när klockan ringer vill han upp i sängen och ligga nära...helst med huvudet på kudden.

Han lyssnar jättebra och man behöver aldrig höja rösten. Han äääälskar mat och godsaker! Han behöver lägga på sig lite och det kommer nog inte ta alltför lång tid.

Ute är Tobi lite osäker på allt nytt, men det blir bättre hela tiden och han blir glad när man tar fram kopplet.

Han funkar bra med andra hundar, men är inte överdrivet nyfiken dem, däremot är alla människor vi möter mycket spännande, speciellt barn!

Han behöver mer koppelträning och han är inte helt rumsren ännu, men han är ju fortfarande en valp så det kommer. Kort sagt en underbart go och glad valp som kommer att bli en helt underbar kompis!

Tidigare info mom Tobi

Tobis ursprungliga ägare ville avliva Tobi här han var endast 3 dagar gammal. En tjej tog hem Tobi och födde upp honom på flaska. Nu längtar Toby efter ett eget hem. Han är en frisk, glad kille.

Tobi kommer inte vara kasterad då han är för ung för för att man ska kunna göra det.
Bilder

Namn: HundRondellen - Mora (Dalarna)

Telefon   Telefon: 073-664 20
CONTACTE CON EL ANUNCIANTE   Email
radera annonsradera annons  
This site uses cookies More information Ok